140×200 Matras

matras 140x200
Voor een kinderkamer, logeerbed of studenten boxspring. Wij hebben voor iedere type slaper het geschikte matras van 140x200. Door onze jarenlange ervaring en mogelijkheid om groot in te kopen kunt u bij ons zeer voordelig een matras aanschaffen met de maat 140x200.
  • Gratis thuisbezorgd
  • 90 Dagen slaapgarantie
  • NASA upgrade mogelijk
Klik hier om te bestellen

Bij een 140×200 boxspring hoort natuurlijk ook een goed matras van de maat 140×200 cm. Standaard worden onze boxsprings voorzien van een matras met 5 comfort zones. Dit is voor een logeerbed vaak voldoende.

Prijzen van een 140×200 matras

Prijzen varrieren van € 49,- tot + € 300,-. Uiteraard worden de kant en klare boxsprings van 140×200 geleverd met een bijpassend matras. Naast de breedte van het matras wordt de prijs mede bepaald door de comfortlaag en comfortzones. Iedereen heeft andere behoeftes als het gaat om de hardheid van het matras. Daarom raden wij vaak aan om toch even in de winkel te testen of het ligcomfort van het desbetreffende matras bij u past.

Upgraden met een NASA topper

Koudschuim heeft goede comfort eigenschappen als het gaat om slaapcomfort. Het ventileert goed en zorgt voor een aangenaam zachte laag om op te liggen. Vaak wordt er door onze klanten toch gekozen voor een NASA topper. Deze topper zorgt ervoor dat het zich vormt naar het lichaam.


Deze website is onderdeel van BoschBedding. Dé voordeligste en beste online boxspring shop van de Beneluxe.

Waarom wij de beste zijn:

  • Gratis verzending
  • 90 Dagen omruilgarantie
  • Betalen bij levering