Boxspring Cambridge maat 140×200

Boxspring 140x200 Cambridge
De boxspring Cambridge is verkrijgbaar in de maat 140x200 en is één van de meest luxe en betaalbare boxsprings van de Benelux. Van luxe studenten boxspring tot logeerbed, de boxspring Cambridge is betaalbaar, biedt een hoog slaapcomfort en straalt één en al luxe uit. Naast de Cambridge hebben wij meer boxspring aanbiedingen waar u uw voordeel mee kunt doen.
  • Gratis thuisbezorgd
  • 90 Dagen slaapgarantie
  • Betalen bij levering
Klik hier om te bestellen

Een mooi landelijk hoofdbord geeft deze boxspring op maat 140×200 een luxe uitstraling. Verkrijgbaar in de kleur zwart en door de gratis koudschuim topper bent u voor de komende 8 tot 10 jaar helemaal klaar! Uiteraard is de boxspring Cambridge niet alleen verkrijgbaar in de maat 140, maar ook in bijvoorbeeld 160×200, 180×200.

Gratis levering in de gehele Benelux

Wij leveren uw boxspring geheel gratis bij u thuis. Onze bezorgers zijn speciaal getraind om naast de boxspring te leveren ook de montage op zich te nemen. Voor € 35,- brengen onze bezorgers de boxspring voor u naar boven en wordt deze professioneel gemonteerd. Hiermee behoud u ook nog eens de garantie, omdat wij weten dat het bed goed in elkaar is gezet.

Upgrade uw topper naar meer comfort door NASA

Standaard wordt de boxspring Cambridge geleverd met een koudschuim topper. Dit biedt een goede ondersteuning, maar wilt u toch perfecte ondersteuning van lichaam en geest dan kunt u de koudschuim topper upgraden naar NASA. De topper die bij de boxspring 140×200 wordt geleverd bestaat uit 1 geheel en is net zo breed als het matras.


Deze website is onderdeel van BoschBedding. Dé voordeligste en beste online boxspring shop van de Beneluxe.

Waarom wij de beste zijn:

  • Gratis verzending
  • 90 Dagen omruilgarantie
  • Betalen bij levering