Boxspring Oxford maat 140×200

Boxspring 140x200 Oxford
De boxspring Oxford is verkrijgbaar in de maat 140x200 en is één van de meest luxe en betaalbare boxsprings van de Benelux. Van luxe studenten boxspring tot logeerbed, de boxspring Oxford is betaalbaar, biedt een hoog slaapcomfort en straalt één en al luxe uit. Naast de Oxford hebben wij meer boxspring aanbiedingen waar u uw voordeel mee kunt doen.
  • Gratis thuisbezorgd
  • 90 Dagen slaapgarantie
  • Betalen bij levering
Klik hier om te bestellen

Een chique boxspring met strak hoofdbord en een zeer goede slaapcomfort. Door de standaard geïntegreerde koudschuim topper hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Mocht u toch nog meer comfort willen dan kunt u kiezen voor een NASA topper. NASA vormt zich naar het lichaam en biedt daardoor extra goede ondersteuning van het lichaam.

Het perfecte logeerbed

Wilt u logees een goede nachtrust geven? Dan zult u ze positief verassen met de boxspring Oxford. Verkrijgbaar in de maat 140×200 en wordt standaard geleverd met het prachtig strakke hoofdbord. Bij aankoop van deze boxspring krijgt u een standaard koudschuim geïntegreerde topper welke te upgraden is naar NASA voor meer slaapcomfort.

2 Boxen van 70cm breed

Al onze 140×200 boxsprings zijn voorzien van 2 losse boxen van ieder 70 cm breed. Bij zowel de Oxford als de XXL bestaat het matras uit één geheel. Hierdoor heeft u nooit last van een naad tussen de 2 boxen en is het slaapcomfort nog hoger.


Deze website is onderdeel van BoschBedding. Dé voordeligste en beste online boxspring shop van de Beneluxe.

Waarom wij de beste zijn:

  • Gratis verzending
  • 90 Dagen omruilgarantie
  • Betalen bij levering