Boxspring XXL maat 140×200

Boxspring xxl 140x200
De boxspring XXL is verkrijgbaar in de maat 140x200 en is één van de meest betaalbare boxsprings van de Benelux. Van studenten boxspring tot logeerbed, de boxspring XXL is betaalbaar en biedt een hoog slaapcomfort. Naast de XXL hebben wij meer boxspring aanbiedingen waar u uw voordeel mee kunt doen.
  • Gratis thuisbezorgd
  • 90 Dagen slaapgarantie
  • Betalen bij levering
Stel uw boxspring hier samen

De boxspring XXL is verkrijgbaar in maat 140×200. Deze maat leent zich bij uitstek voor een logeerkamer of studenten boxspring. Daarbij is de boxspring XXL in de maat 140×200 zeer scherp geprijsd.

Koudschuim topper van 140cm breed

Iedere boxspring van 140 cm breed is standaard voorzien van een gratis koudschuim topper. Zo ook de XXl, alleen ligt deze koudschuim topper niet los op het bed, maar is geïntegreerd in het matras. Hierdoor blijven de topper en het matras altijd goed vast liggen.

Ideaal voor in de logeerkamer. Over het algemeen zijn logeerkamers niet erg groot en daarom is een boxspring van 140cm breed voor dit doeleinde zeer geschikt. De boxspring XXL in maat 140 is niet alleen qua grootte een uitkomst, maar zal ook qua prijs precies in uw budget blijven.

Prijzen van andere maten boxsprings

Naast de breedte maat 140 is de boxspring XXL ook verkrijgbaar in de maten 160, 180 en 200 breed. Via de website van Boschbedding kunt u deze andere maten online of in de winkel bestellen. Wilt u dus iets meer ruimte in bed van 140 cm breed dan raden wij u aan om te kiezen voor een bredere breedte maat. De boxspring zal bij een bredere maat ook bestaan uit 2 losse boxen met daarbovenop een matras welke net zo breed is als de gekozen maat.

 


Deze website is onderdeel van BoschBedding. Dé voordeligste en beste online boxspring shop van de Beneluxe.

Waarom wij de beste zijn:

  • Gratis verzending
  • 90 Dagen omruilgarantie
  • Betalen bij levering